workshops

Workshop
Voor wie: Voor iedereen die het leuk vind om een keer een taart te bekleden en te versieren met marsepein! Deze workshop is geschikt voor groepen tot maximaal 10 personen.
Wat gaan we doen: Ieder vult en bekleedt een taart van luchtig biscuit . We versieren deze met uitgestoken bloemetjes, vlindertjes, rondjes, blaadjes of een eenvoudige afbeelding (zie foto’s). Een lekker vrolijk taartje dus!
Waar: Alle workshops worden gehouden bij mij thuis (Meppelerweg 111 te Steenwijk)
Technieken: Vullen en bekleden van een taart van biscuit gebak, het kleuren van de Marsepein, het uitsteken van verschillende figuurtjes, het puzzelen van een tekening.
Wanneer: Ik werk volgens een vast Workshop Rooster. U kunt zich inschrijven op één van de in de agenda(te vinden op mijn website) vermelde data.
Prijs: De prijs van de basis workshop is € 35,- p.p.
Wat is inbegrepen: Alles is inclusief, aan het einde van de workshop neemt u de gemaakte taart in een taartdoos mee naar huis. U kunt de taart ook max 3 maanden invriezen zodat u deze op een later tijdstip kunt gebruiken.
Hoelang duurt de Workshop: Voor deze workshop is er 3 uur tijd berekend in de prijs.

KINDERFEESTJE

 

Wat is er nou leuker, dan zelf iets lekkers maken. Taartjes en cupcakejes versieren spreekt enorm tot de verbeelding van kinderen. Het is dan ook een leuke bezigheid voor verjaardagsfeestjes.

Ik ga met de groep kinderen gezellig samen aan de slag. Het feestje duurt 2,5 uur en er is gelegenheid om liedjes te zingen en cadeautjes te geven. Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd !

De prachtige eindresultaten gaan natuurlijk mee naar huis.

Je kan kiezen uit de volgende workshop:

  • taartje: Een 4-6 persoons taartje vullen, bekleden en decoreren met marsepein
  • Cupcakes: 6 cupcakejes decoreren met marsepein.

De kosten voor deze workshop zijn € 17,50 per kind.

Geef een reactie